Madglæde og madmod for de mindste

Tærte med chorizo og porre

Denne tærte er en af mine favoritter at lave herhjemme. Den er både velsmagende og virkelig hurtig at lave. Især når du snyder lidt med at købe færdiglavet tærtedej. Du kan også lave en luksus version og lave tærtedejen selv. Jeg laver den selv denne slags tærteform med løs bund, så synes jeg den bliver lækker sprød.

Tærte med chorizo og porre

Forberedelsestid: 30 minutter

Kogetid: 30 minutter

Udbytte: 4

Ingredienser

  • 1 rulle færdig tærtedej
  • 3 porre skyllet og skåret i skiver
  • 1 god chorizo pølse, skåret i tynde skiver
  • 5-6 æg
  • 1-2 dl mælk eller hytte ost
  • Revet mozarella til at strø ovenpå

Instruktion

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Steg porre i lidt olie til de bliver klare
  3. Rul dejen lidt tyndere og læg den i en tærteform
  4. Prik huller i dejen med en gaffel og forbag dejen i 15 min.
  5. Fordel porre og chorizo pølse i tærteformen
  6. Pisk æg med mælk eller hytteost og tilsæt salt og peber
  7. Hæld over fyldet.
  8. Hvis det ikke dækker alt fyldet, så pisk et æg mere og hæld over
  9. Bages i ovnen i ca. 15 min, hvor der strøs revet ost over
  10. Tærten bages yderligere i 10-15 min.

Noter

Sevér med frisk grøn salat og gnave grønt til ungerne.

https://smaamadoerer.dk/taerte-med-chorizo-og-porre/



1 thought on “Tærte med chorizo og porre”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *