Madglæde og madmod for de mindste

Tærte med broccoli, tomat og bacon

Tærte med broccoli, tomat og bacon

Vi spiser ret meget tærte – det er den perfekte “reste-mad”. En af mine favoritter er denne med broccoli, tomat, bacon og hytteost. Jeg laver den tit med gnavegrønt til og hvis der er rester kommer der et stykke med i madpakken.

4 personer (2 voksne + 2 børn)

Tilberedningstid: ca. 50 min

Ingredienser:

  • 1 rulle færdig tærtedej
  • 100g bacon
  • 1/2 broccoli
  • 200g cherrytomater, halverede
  • 5-6 æg
  • 2,5 dl hytteost
  • 1 tsk salt og frisk kværnet peber
  • Gnavegrønt (f.eks. peberfrugt, agurk, sukkerærter)

How to:

  1. Skær bacon ud i tynde skiver og derefter fine tern
  2. Steg bacon ved medium varme til den er flot gylden og sprød
  3. Bræk/skær broccoli i små buketter og blancher dem i letsaltet vand
  4. Pisk æg, hytteost, salt og peber sammen
  5. Læg tærtedejen i en tærteform og fordel de halverede tomater og broccoli
  6. Hæld æggemassen over
  7. Drys til sidst bacon over
  8. Bag tærten ved 200 grader i ca. 30 min
  9. Lad gerne tærten hvile i et kvarters tid inden servering
  10. Server tærten med gnavegrønt


1 thought on “Tærte med broccoli, tomat og bacon”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *