Madglæde og madmod for de mindste

Stegt andebryst med bagte rødløg med honning og balsamico

4 pers.

Tilberedningstid: 35 min

  • 2 stk. andebryst (gerne fra frost)
  • En pose rødløg
  • Balsamico
  • Flydende honning
  • 500 g små kartofler
  • Salt og peber

Rødløgene skæres i både i lægges i en bradepande

Der tilsættes en del honning over løgene (ca. 1 dl) sammen med balsamico ca. samme mængde

Det bages til løgene er bløde og de er godt klistrede (ca. 20-30 min)

Kog kartofler i let saltet vand

Der snittes riller i skindet på andebrysterne og der gnides godt med salt ind i skindet

Andebrysterne steges af på panden på begge sider til skindet er sprødt i alt ca. 10 min og skal hvile i ca. 10 min bagefter.

Servering: skær andebrysterne i tynde skiver og anret med de bagte søde rødløg og kogte små kartofler.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *