Stegt andebryst med bagte rødløg med honning og balsamico
4 pers.
Tilberedningstid: 35 min
- 2 stk. andebryst (gerne fra frost)
- En pose rødløg
- Balsamico
- Flydende honning
- 500 g små kartofler
- Salt og peber
Rødløgene skæres i både i lægges i en bradepande
Der tilsættes en del honning over løgene (ca. 1 dl) sammen med balsamico ca. samme mængde
Det bages til løgene er bløde og de er godt klistrede (ca. 20-30 min)
Kog kartofler i let saltet vand
Der snittes riller i skindet på andebrysterne og der gnides godt med salt ind i skindet
Andebrysterne steges af på panden på begge sider til skindet er sprødt i alt ca. 10 min og skal hvile i ca. 10 min bagefter.
Servering: skær andebrysterne i tynde skiver og anret med de bagte søde rødløg og kogte små kartofler.