Madglæde og madmod for de mindste

Rødbedebøffer med spejlæg

Rødbedebøffer med spejlæg

Denne ret er inspireret af Valdemarsro. Mine børn elsker denne ret og den er hurtig og billig.

4 prs (2 voksne + 2 børn)

Tilberedningstid: 20 min

Rødbedebøffer med spejlæg

Rødbedebøffer med spejlæg

Ingredienser

  • Rødbedebøffer:
  • 4 rødbeder, groft revet
  • 2 kartofler eller persillerod/pastinak, groft revet
  • 2 æg
  • Havregryn
  • Salt og peber
  • Tilbehør:
  • Spejlæg
  • En håndfuld ærteskud
  • Kapers
  • Engelsk sovs
  • Ristet rugbrød

Instruktion

  1. Bland de revet grøntsager sammen med æg og havregryn til det binder sammen
  2. Tilsæt salt og peber
  3. Form til bøffer og steg i godt med olie på en pande til de er gennemstegte og lidt sprøde i kanterne
  4. Server bøfferne på ristet rugbrød med et spejlæg toppet med ærteskud, kapers og engelsk sovs
https://smaamadoerer.dk/roedbedeboeffer-med-spejlaeg/

 

 



1 thought on “Rødbedebøffer med spejlæg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *