Madglæde og madmod for de mindste

Risnudler med grøntsager og svinekød

Lynstegte risnudler med grøntsager og svinekød

Udbytte: 4

Ingredienser

  • Risnudler (4 "firkanter")
  • Svinekød i tern ca. 400 g
  • 1 broccoli
  • 5 gulerødder i tynde strimler
  • 1 løg i tern
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • Sød soja
  • Alm. soja
  • Fiskesovs
  • evt. blommesovs

Instruktion

  1. Kog nudlerne efter anvisningen, ca. 3 min.
  2. Dræn nudlerne og læg dem i koldt vand evt. isvand
  3. Steg løg og hvidløg i en wok
  4. Tilsæt kød
  5. Når kødet et brunet af så tilsættes soja og fiskesovs
  6. Tag kødet af varmen
  7. Lynsteg gulerødder
  8. Kog broccoli for sig selv
  9. Når gulerødderne er møre, så tilsæt kød og nudler
  10. Det hele smages til med mere sojasovs, fiskesovs og blommesovs
  11. Servér med broccoli ved siden af

Noter

Blommesovs kan man købe i thai/kinesiske supermarkeder, men sikkert også i velasorterede supermarkeder.

https://smaamadoerer.dk/risnudler-med-groentsager-og-svinekoed/



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *