Risnudler med grøntsager og svinekød
Lynstegte risnudler med grøntsager og svinekød
Ingredienser
- Risnudler (4 "firkanter")
- Svinekød i tern ca. 400 g
- 1 broccoli
- 5 gulerødder i tynde strimler
- 1 løg i tern
- 2 fed hvidløg, hakket
- Sød soja
- Alm. soja
- Fiskesovs
- evt. blommesovs
Instruktioner
- Kog nudlerne efter anvisningen, ca. 3 min.
- Dræn nudlerne og læg dem i koldt vand evt. isvand
- Steg løg og hvidløg i en wok
- Tilsæt kød
- Når kødet et brunet af så tilsættes soja og fiskesovs
- Tag kødet af varmen
- Lynsteg gulerødder
- Kog broccoli for sig selv
- Når gulerødderne er møre, så tilsæt kød og nudler
- Det hele smages til med mere sojasovs, fiskesovs og blommesovs
- Servér med broccoli ved siden af
Noter
Blommesovs kan man købe i thai/kinesiske supermarkeder, men sikkert også i velasorterede supermarkeder.