Madglæde og madmod for de mindste

Pasta med svampe og kylling a la creme

Pasta med svampe og kylling a la creme

4 prs (2 voksne + 2 børn)

Tilberedningstid: 30 min

  • 1 pk brune mark champignon (fordi de smager af mest), i kvarte
  • 1 løg (skalotte- eller rødløg), finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 skvæt tør hvidvin
  • 0,5 l fløde
  • 300 g kyllingeinderfilet
  • ½ citron, saften
  • ½ dl kyllingefond
  • flagesalt og peber
  • 400 g pasta penne
  • 1 broccoli

Start med at koge broccolien i letsaltet vand – når vandet koger tilsættes buketter af broccoli og det koger i 3-4 min til det er blødt med stadig sprødt. Hæld vandet fra og lad dem stå og dampe af. Sæt vand over til pastaen.

Steg så løg og hvidløg i olie på en mediumvarm pande indtil løgene er bløde og klare – det må ikke tage farve. Kom svampene på og steg yderligere 5 min til de er faldet lidt sammen. Nå væden fra svampene er kogt af tilsættes hvidvid – lad det bruse op så alkoholen fordamper. Kom fløden og kyllingefonden på og lad det kog i ca. 10 min til sovsen tykner lidt. Kog imens pastaen.

Del kyllingeinderfileterne på midten og steg kyllingen gylden på en pande. Kom salt og peber på den.

Smag sovsen til med citronsaft, salt og peber og evt, lidt mere kyllingefond. Vend den kogte pasta i panden med sovs og læg kyllingen oveni. Set panden med retten og broccolien på bordet – så er det serveret – ”skål i broccoli”.



5 thoughts on “Pasta med svampe og kylling a la creme”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *