Madglæde og madmod for de mindste

Panerede fiskefileter med tomatsalsa med mynte

Panerede fiskefileter med tomatsalsa med mynte

4 Pers.

4 fiskefileter
4 spsk. mel
1 æg (let pisket)
100 g rasp
salt og peber

Til tomatsalsa
500 g tomater (evt. tomater på stilk, skåret i tern)
1 lille rødløg
1 spsk. kapers
mynteblade efter smag
olivenolie til at binde det sammen
lidt citronsaft efter smag
lidt sukker

Tomatsalsa:

  1. Bland alle ingredienser til tomatsalsa sammen og smag til med sukker og citron saft.

  2. Fiskefileter

    kom hvedemel på en tallerken og krydre det med salt og peber

  3. Hæld det piskede æg ud i en dyb tallerken

  4. Fordel raspen i en tredje dyb tallerken

  5. Dyb hver filet i melet, derefter i ægget og så til sidst i raspen.

  6. Varm panden godt op og hæld rigeligt olie i

  7. Steg fisken i olien i ca. 3 min på hver side til raspen er sprød og gylden.

  8. Læg derefter fisken på et stykke køkkenrulle for at dryppe af.

  9. Servér fisken straks med tomatsalsa og evt. kogte kartofler.

Vi har tidligere skrevet om hvor du kan få en god fiskeoplevelse med dine børn her



2 thoughts on “Panerede fiskefileter med tomatsalsa med mynte”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *