Madglæde og madmod for de mindste

Ovnristede kikærter, blomkål og løg

Ovnristede kikærter, blomkål og løg

Det var længe siden vi havde fået denne ret og jeg opdagede at opskriften ikke en gang var på bloggen. Det er der lavet om på nu, for denne ret bør ingen snydes for.

Kikærterne bliver sprøde, løgene søde og karamelliserede og blomkålen blød og sød. Liv plejer at sige at løgene smaget som ristede løg.

4 prs (2 børn og 2 voksne)

Ingredienser:

How to:

Blomkål, kikærter og rødløg vendes i olie og paprika
  1. Forvarm ovnen til 220grader
  2. Del blomkålet i buketter
  3. skyl kikærterne
  4. Del løget i tynde både
  5. Vend det hele sammen med olie og paprika i en pradebande
  6. Bag i ca. 15 min ved 220grader til det er let brunet og skru derfter ovnen ned til 170grader
  7. Når blomkålen er mør og løgene let karamelliserede er det færdigt (ca. 35-40 min i alt)
  8. Husk at salte
  9. Server med koteletter, cremefraiche, lidt gnavegrønt og evt. hjemmelavet chili



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *