Madglæde og madmod for de mindste

One pot pasta – spicy chorizo og rucola

4 prs (2 voksne + 2 børn)

Tilberedningstid: ca. 30 min

  • 500 g spaghetti
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 15-20 cherrytomater, halveret
  • 1/2 groftrevet squash
  • 50 g. finthakket chorizo pølse (gerne en ”picante” variant)
  • 5 dl kyllingefond
  • 1 tsk tørrede chiliflagger
  • 1 tsk oregano
  • Salt og peber
  • Parmasan ost, rucola og en håndfuld basilikumblade

Tilsæt alle ingredienserne til en stor gryde. Kog op, rør rundt og lad så retten simre med låg på i 10-15 minutter eller til spaghettien er al dente. Anret på tallerkener med et drys friskrevet parmesan og basilikumblade, og top med rucola blade.



1 thought on “One pot pasta – spicy chorizo og rucola”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *