Madglæde og madmod for de mindste

Moussaka med aubergine og kartoffel

Moussaka med aubergine og kartoffel

Jeg elsker moussaka og kan bedst lide det med både aubergine og kartoffel og hjemmelavede bechamelsovs. Du kan enten lave den med hakket lam eller oksekød. Eller du kan gå den mere vegetariske vej og bare nøjes med at lægge kartofler og aubergine i lag med en god tomatsovs. Herhjemme er det min mand der er mester til at lave bechamelsovs, så han står for at lave denne ret:)

Moussaka smager godt den dag man laver den, men den smager næsten endnu bedre når den har fået lov at stå i køleskabet lidt tid. Så du kan sagtens lave ekstra så du har en hurtig ret til en travl dag midt i ugen.

Du kan servere moussaken med en frisk salat af grønkål, appelsin, hakkede nødder eller hvad der lige er sæson for.

Andre retter du kan lave med hakket kød:

Græske inspirerede okse/lamme deller

Cannelloni med kødsovs og spinat

Pitabrød med kofte og humus



2 thoughts on “Moussaka med aubergine og kartoffel”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *



Warning: Declaration of Jetpack_IXR_Client::query() should be compatible with IXR_Client::query(...$args) in /var/www/smaamadoerer.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/vendor/automattic/jetpack-connection/legacy/class-jetpack-ixr-client.php on line 54