Madplan uge 6

Når jeg laver madplan, planlægger jeg altid sådan at der er 1-2 kødfriedage (bacon tæller som krydderi) og en dag med fisk/skaldyr. Der ud over går jeg som regel efter at få dækket en bred palette af smage, så ungerne bliver udfordret på deres sanser. Den ene dag er der krydret peaunutbuttersauce, og den næste en silkeblød blomkålssuppe med fine nyancer og smage.
Her får I madplanen for uge 6:
Mandag: Japanske pandekager (okonomiyaki) (uden kylling) med gnavegrønt
Tirsdag: Kylling i peanutbuttersauce med broccoli og ris
Onsdag: Cremet blomkålssuppe med sprød bacon og persillepesto
Torsdag: Friske forårsruller med rejer og peanutbutterdip*
Fredag: Koteletter med fetacreme, bagte rødebeder og perlebyg
*Prøv, istedet for hoisinsauce og peanut inde i forårsrullerne, denne peanutbutterdip