Madglæde og madmod for de mindste

Madplan uge 51

Madplan uge 51

Denne uge får i en god blanding at velsmagende retter som ungerne elsker. Der 2 “vegetardage”, 1 fiskedag og 2 dage med kød. Jeg siger “vegetardage” fordi der ret tit indgår kyllingefond og bacon på mine vegetardage – det handler jo i virkeligheden bare om at skære ned på kødforbruget.

Mandag: Linsekarry med spinat og ris

Tirsdag: Chimichangas* med bønnesalat

Onsdag: Cremet blomkålssuppe 

Torsdag: Fisketacos med magosalat og masser af grønt

Fredag: Cremet pasta med svampe og kylling

*Chimichangas er lækre spøde tortillas med fyld og ost inden i, og smager himmelsk. Der findes et utal af opskrifter med tortillas, og Louisa Lorang laver ofte chimichangas eller quesadillas i sit cowgirl køkken. 

P.S. Til min søde veninde Melis – jeg håber sønne er klar til at blive udfordret, lad mig vide hvordan det går <3Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *