Madglæde og madmod for de mindste

Madplan uge 40

Madplan uge 40

Her får du en madplan for uge 40. Nu er vi allerede godt igang med efteråret og jeg håber på (kryds fingre) at vi får et par regnvejrs frie dage, hvor der er klar himmel og det er lidt køligt i vejret så man kan gå en tur udenfor og nyde en kop varm kakao. Så er efteråret dejligt. Hvis man stadig har æbler tilbage i haven, så kan man jo lave karamelliseret æbler som tilbehør til morgengrøden. I denne uge får du en madplan fra mandag til fredag, som blandt andet består af Dahl (kødfrimandag), kylling i peanutbuttersauce, en pastaret, suppe med dampet torsk og til sidst korteletter med bagt græskar. Alle opskrifter findes på bloggen. Madplanen er ment som inspiration og man kan bytte rundt på retterne som det passer ind i din hverdag.

Vær’så god her er madplan for uge 40:

Mandag: Dhal med naan og raita #kødfrimandag

Tirsdag: Kylling i peanutbuttersauce

Onsdag: One pot pasta med chorizo og rucola

Torsdag: Kartoffelporresuppe med dampet torsk og sprød bacon

Fredag: Koteletter med bagt græskar, gulerødder, kikærter og fetacreme

Til tirsdagens ret har vi fået nogle forskellige peanutbutter i gave af Med24.dk, så vi kunne teste hvilken peanutbutter, der passede godt til vores peanutbuttersauce. Vi endte med en 100 % peanutbutter fra Planet Organic.

Se tidligere madplan fra uge 39.

Hvis du er på facebook kan i joine vores Små madører facebook side og få opdateringer derinde fra.

Tirsdag: Kylling i peanutbuttersauce.
Torsdag: Kartoffelporresuppe med dampet torsk og sprød bacon.

Ha’ en skøn uge!

//Maria og DitteSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Warning: Declaration of Jetpack_IXR_Client::query() should be compatible with IXR_Client::query(...$args) in /var/www/smaamadoerer.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/vendor/automattic/jetpack-connection/legacy/class-jetpack-ixr-client.php on line 54