Madplan uge 13

“Hvorfor laver du madplaner?” – for at få mere overskud!
Det er ihvertfald hovedformålet. Jeg burger ca. 30 min på at sammensætte “menuen” og lave en indkøbsliste. Nogle gange får jeg også bestilt varer fra Coop eller nemlig.
Det giver kæmpe overskud at gå ind i en ny uge og have styr på den del.
Nogen siger at madplanerne ødelægger ugens spontanitet for at tage ud eller få besøg. Men det synes jeg overhovet ikke det gør, man kan jo sagtens lave om i madplanen efterhånden som der kommer aftaler og lægge kød i fryseren eller lave noget til frokost istedet.
Næste uges madplan kommer her:
Mandag: Brændende kærlighed
Tirsdag: Koteletter med blomkål og ristede kikærter
Onsdag: Chimichangas med bønnesalat
Torsdag: Pastaret med ærter, tomat og røget laks
Fredag: Krydret lammeburger
Go’ uge!
Hilsen Ditte
Er så enig. Man kan sagtens være spontan alligevel og man ved samtidigt at man ikke skal tænke over hvad der skal på bordet hver eneste dag! Sådan en lettelse