Madglæde og madmod for de mindste

Kylling i karry med ris og broccoli

4 prs (2 voksne + 2 børn)

Tilberedningstid: ca. 40 min

  • 300-350g kyllingebryst eller inderfileter
  • 500 g gulerødder
  • 2 æbler
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 cm ingefær
  • 1L kyllingebouillon (så det dækker)
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 spsk karry
  • Æbleeddike
  • Salt og peber
  • Frisk koriander
  • Creme fraiche

Gulerødderne skrælles og skæres i ca. 1-2 cm skiver. Løg og æbler skrælles og skæres i tern. Hvidløg og ingefær snittes i små skiver. Varm godt op under en stor gryde og tilsæt olie til stegningen. Kom først løg i og svits dem godt af. Tilsæt så gulerødder og lad dem også få lidt stegeflade. Kom hvidløg, ingefær og karry i og vend det hele rundt. Tilsæt bouillon, men kun så det lige dækker. Kog gulerødderne møre under låg (ca. 20 min) og blend det hele med en stavblender. Tilsæt kokosmælk og blend igen så det bliver luftigt. Smag til med salt, peber, æbleeddike og evt. lidt sukker.

Server med stegt kylling, kogt broccoli, frisk koriander, ris og en god klat creme fraiche.



4 thoughts on “Kylling i karry med ris og broccoli”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *