Madglæde og madmod for de mindste

Kylling i cremet peanutbuttersauce

Kylling i cremet peanutbuttersauce

Peanutbutteren er en gave og markeret med*

Simpelt med lækkert… stegt kylling med dampede broccoli, ris og peanutbuttersauce.

Prøv denne lækre og nemme ret med kylling og peanutbuttersauce når det skal være simpelt, hurtigt og lækkert. Vi laver retten både på hverdagsaftener og nogle gange til frokost i weekenden, hvis vi har lyst til noget andet end rugbrød.

Tilberedningstid: ca. 30 min

4 prs (2 voksne + 2 børn):

Ingredienser:

  • 1 pakke kylling inderfilet
  • 3-4 spsk peanutbutter*
  • 1 stor ds. kokosmælk
  • 1-2 fed hvidløg, knust
  • 1 spsk reven ingefær
  • 1 tsk rød karry pasta
  • Saft af 1 lime
  • Salt
  • 2 forårsløg til topping (kan undlades)
  • Tilbehør: letkogt broccoli og ris

Hvordan:

  1. Salt kylling og steg dem ved medium varme til de er gemmenstegte – tryk let på det tykkeste sted på fileten, det skal føles fast. Lad dem hvile imens saucen laves
  2. Tilsæt peanutbutteren til en varm pande og lad det smelte lidt.
  3. Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær, karrypasta og den tynde del af kokosmælken. Pisk lidt af den tykke del af kokosmælken i efter smag (cremen). Pisk det sammen i panden. Lad det småsimre i ca. 5 minutter.
  4. Smag saucen til med limesaft og lidt salt
  5. Kom evt. lidt vand i hvis den er blevet for tyk.
  6. Server retten med kogte ris og broccoli, hæld sovsen over risene og læg kyllingen ovenpå, drys med fintsnittede forårsløg på toppen.

Som billedet viser er sovsen et hit 🙂

Liv snacker det sidste sovs med broccoli <3
Vi testede fire forskellige peanutbutter til saucen.

Vi prøvede fire forskellige peanutbutter fra Med24.dk* for at se hvilken en vi bedst kunne lide i peanutbuttersaucen. Valget faldt på nr. 2 som er fra Planet organic og består af 100 % ristede peanuts med skal. Den smager lækkert og har en lækker cremet konsistens uden at klistre til ganen.


Prøv også denne peanutbutterdip.



2 thoughts on “Kylling i cremet peanutbuttersauce”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *