Madglæde og madmod for de mindste

Kylling i cremet peanutbuttersauce

Kylling i cremet peanutbuttersauce

Tilbredningstid: ca. 30 min

4 prs (2 voksne + 2 børn):

Ingredienser:

  • 3 kyllingebryster u. skind
  • 3 spsk peanutbutter
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 spsk reven ingefær
  • 2 tsk rød karry pasta
  • Saft af 1 lime
  • Salt
  • 2 forårsløg til topping (kan undlades)
  • Tilbehør: letkogt broccoli og ris

How to:

  1. Salt kyllingebrysterne og steg dem ved mediumvarme til de er gemmenstegte – tryk let på det tykkeste sted på fileten, det skal føles fast. Lad dem hvile imens saucen laves
  2. Tilsæt peanut butteren til en varm pande og lad det smelte lidt.
  3. Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær, karrypasta og kokosmælk. Pisk det sammen i panden. Lad det småsimre i ca. 5 minutter.
  4. Smag saucen til med limesaft og lidt salt
  5. Kom evt. lidt vand i hvis den er blevet for tyk
  6. Skær kyllingebrysterne ud i skiver
  7. Server retten med kogte ris og broccoli, hæld sovsen over risene og læg kyllingen ovenpå, drys med fintsnittede forårsløg på toppen.

Som billedet viser er sovsen et hit 🙂

Liv snacker det sidste sovs med broccoli <3


1 thought on “Kylling i cremet peanutbuttersauce”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *