Madglæde og madmod for de mindste

Julegaveideer til madglade børn

Julegaveideer til madglade børn

Julen nærmer sig

… og det betyder også en masse madglæde og hyggebagning for både børn og voksne. Vi har samlet 3 gode bud på en julegave eller en kalendergave til de madglade børn. Vi bruger selv alle de produkter der bliver omtalt og vi anbefaler kun de julegaveideer videre til dig hvis vi og ikke mindst vores børn har godt gavn af dem.

1. Knive og andre køkkenredskaber

  • Sæt fra Kinderkitchen – Det er en køkkenserie specielt fremstillet til børn, i miniature udgave af rigtige køkkenredskaber, som er fremstillet i gedigne materialer fri for BPA og Phthlater. Du kan købe det på LirumLarumleg.

  • Sæt fra Le Petit Chef med kniv og skæller. Det er lavet så de små fingre er sikrede fra at få fingrene ind under kniven. Kniven har et rigtig godt greb og er skarp så børn kan skære uden at skulle bruge for mange kræfter. Kan købes hos Legebutikken. Man kan også købe kniv og skræller hver for sig, men der er penge at spare ved at købe sættet.

2. Kogebøger

  • Isbogen “Lykken er is” – Lækre opskrifter på is og isdesserter til iselskere i alle størrelser. Find også isforme til. 
  • Kogebøger med nemme opskrifter med trin for trin-forklaringer : Den lille kok og den lille bager – Vi har begge bøger vi bruger derhjemme og jeg klart kan anbefale at ønske sig. 

3. Forklæder til børn

Der er noget særligt over at trække i forklædet når der skal bages eller laves mad i køkkenet. Her er 3 bud på forklæder til børn som vi er faldet over. 

  

 2 thoughts on “Julegaveideer til madglade børn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *