Madglæde og madmod for de mindste

Fish tacos med grønt

Fish tacos med grønt

Denne ret er en vinder herhjemme. Det er ægte comfort food, som indeholder alle de smagsnuancer som børn elsker – plus en masse flotte farver. Retten er også perfekt til at tage ungeren med i køkkenet, fisken skal paneres og grøntsager skal vaskes og skæres. Derudover er det mad hvor ungerne kan få lov til at ”bygge” deres egen mad, og så er det altid en fest herhjemme at spise med fingrene.

4 pers (2 voksne + 2 børn)

Tilberedningstid: ca. 1 time

Fish tacos med grønt

Fish tacos med grønt

Ingredienser

  • Fisk:
  • 400 g hvid fisk
  • salt
  • mel
  • 2 æg, piskede
  • 4-5 dl pankorasp
  • olie til stegning
  • Dressing:
  • 2 dl Creme fraiche
  • 1 dl Mayonnaise
  • 4 spsk Ketchup
  • 1 tsk Røget paprika
  • Lidt salt
  • Agurk/tomatsalsa:
  • 1 bk cherrytomater
  • ½ agurk
  • 1 spsk ketchup
  • 1 tsk æbleeddike
  • Salt
  • Kværnet peber
  • Andet tilbehør:
  • 1 mango, i tern
  • 2 avokadoer, i tern
  • 1 ds majs
  • 1 fintsnittet grøn chili/jalapeno
  • 1 hjertesalat/romainesalat, i strimler
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 lime, i både
  • 8-10 små tortillas (hvede eller majs)

Instruktion

  1. Del fisken i mundrette stykker (ca. 2 ½ x 2 ½ cm). Krydr dem med salt. Vend dem i mel, derefter i pisket æg og til sidst i rasp. Steg dem gyldne og sprøde i olie på en varm pande.
  2. Til salsa blandes agurk, tomat og ketchup, og smages til med salt, peber og evt. lidt æbleeddike.
  3. Dressingen laves ved at blande alle ingredienserne. Smag til med lidt salt.
  4. Lun tortillaerne i ovnen og fyld dem med mango, avokado, salat, fisk, salsa, dressing, mm. Servér straks. NYD!
https://smaamadoerer.dk/fish-tacos-med-groent/



5 thoughts on “Fish tacos med grønt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *