Madglæde og madmod for de mindste

Cannelloni med kødsovs og spinat

4 personer (2 voksne + 2 børn)

Tilberedningstid: 45 min

Den her ret kan nemt laves med kødsovsen fra sidste uges madplan.

Cannelloni

  • 15-16 cannellonirør eller friske pastaplader
  • Rest kødsovs (ca. 400g)
  • 200g hakket frossen spinat
  • Salt og peber
  • Revet parmesan

Ostesovs

  • 20 g smør
  • 30 g hvedemel
  • 5 dl letmælk
  • Friskrevet muskatnød
  • 35 g parmesan
  • salt og peber

How to:

Cannelloni

  1. Tø spinaten op og fjern så meget overskydende væde som muligt.
  2. Vend spinaten i kødsovsen
  3. Krydr med salt og peber
  4. Hvis du bruger tørrede cannellonirør så kog dem efter anvisning på pakken
  5. Fyld cannellonirørne med spinat/kødsovsen og læg dem i et ildfast fad
  6. Lav ostesovsen: Smelt smørret over medium varme i en tykbundet kasserolle eller sauteuse.
  7. Tilsæt melet, og pisk det først ud, og bag det dernæst igennem ved lidt lavere varme 1-2 min. for at fjerne den ‘rå’ melsmag (opbagningen må dog ikke blive brun).
  8. Tilsæt mælken under piskning, og lad sovsen simre sagte i et par minutter. Pisk undervejs eventuelle klumper ud, og pas på, at sovsen ikke brænder på.
  9. Juster til sidst smagen med salt, peber og revet muskatnød.
  10. Hæld ostesovsen over cannellonierne og bag dem i ovnen ved 200° i 15-20 min., til ostesovsen er godt gratineret på toppen.
  11. Tag cannelonierne ud af ovnen, og server dem med det samme sammen med gnavegrønt og en god salat

 



3 thoughts on “Cannelloni med kødsovs og spinat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *