Cannelloni med kødsovs og spinat
4 personer (2 voksne + 2 børn)
Tilberedningstid: 45 min
Den her ret kan nemt laves med kødsovsen fra sidste uges madplan.
Cannelloni
- 15-16 cannellonirør eller friske pastaplader
- Rest kødsovs (ca. 400g)
- 200g hakket frossen spinat
- Salt og peber
- Revet parmesan
Ostesovs
- 20 g smør
- 30 g hvedemel
- 5 dl letmælk
- Friskrevet muskatnød
- 35 g parmesan
- salt og peber
How to:
Cannelloni
- Tø spinaten op og fjern så meget overskydende væde som muligt.
- Vend spinaten i kødsovsen
- Krydr med salt og peber
- Hvis du bruger tørrede cannellonirør så kog dem efter anvisning på pakken
- Fyld cannellonirørne med spinat/kødsovsen og læg dem i et ildfast fad
- Lav ostesovsen: Smelt smørret over medium varme i en tykbundet kasserolle eller sauteuse.
- Tilsæt melet, og pisk det først ud, og bag det dernæst igennem ved lidt lavere varme 1-2 min. for at fjerne den ‘rå’ melsmag (opbagningen må dog ikke blive brun).
- Tilsæt mælken under piskning, og lad sovsen simre sagte i et par minutter. Pisk undervejs eventuelle klumper ud, og pas på, at sovsen ikke brænder på.
- Juster til sidst smagen med salt, peber og revet muskatnød.
- Hæld ostesovsen over cannellonierne og bag dem i ovnen ved 200° i 15-20 min., til ostesovsen er godt gratineret på toppen.
- Tag cannelonierne ud af ovnen, og server dem med det samme sammen med gnavegrønt og en god salat
3 thoughts on “Cannelloni med kødsovs og spinat”