Madglæde og madmod for de mindste

Brændende kærlighed med bacon og bløde løg

Brændende kærlighed med bacon og bløde løg

4 pers.

Tilberedningstid: 30 min

Lækker nem hverdagsret og især i disse kolde tider.

  • 300 g kartofler
  • 200 g pastinakker eller knoldselleri
  • 100 g bacon, ståret i små tern
  • Ca. 1-2 dl mælk (varmes)
  • 4 spsk. smør
  • 1 rødløg, halveret og fintsnittet
  • en håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • en sjat engelsk sovs

Kog kartofler i usaltet vand (ca. 15 min).

Mos kartoflerne efter de er dampet af.

Rør kartoffelmosen lind med mælk og smør. brug en dejskraber.

Smag til med salt og peber.

Bacon steges ved medium varme til det er sprødt. Tag baconen af og læg på fedtsugende papir.

Steg løgene i baconfedt til de er bløde og kom en lille sjat engelsk sovs på.

Anret kartoffel mos med bacon, bløde løg og drys persillen over.

Servér evt. grønsagsstænger til.



1 thought on “Brændende kærlighed med bacon og bløde løg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *