Madglæde og madmod for de mindste

Bondeomelet med ristet rugbrød og gnavegrønt

4 pers (2 voksne + 2 børn)

Omelet

  • 8 æg
  • 2 dl mælk
  • ½ tsk. Salt
  • 1 knsp. Peber
  • ½ løg, fint hakket
  • 1 fed hvidløg, fint hakket
  • 5 kogte kartofler, i skiver
  • 6 cherrytomater, halverede
  • Manchego ost (eller lign.)

Gnavegrønt

  • Gulerodstænger
  • Peberfrugt
  • Agurk
  • Cherrytomater

Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Steg løg og hvidløg på panden i smør. Tilsæt kartofler og timian, dæmp varmen og hæld æggemassen over. Foredel de halverede tomater i æggemassen. Når æggemassen ntop har sat sig lægges skiver af manchego over. Giv omeletten yderligere et par minutter, evt. under låg. Server med ristet rugbrød med smør og gnavegrønt.



3 thoughts on “Bondeomelet med ristet rugbrød og gnavegrønt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *