Madglæde og madmod for de mindste

Bagte rødbeder med fetacreme

Hvis I ikke allerede har prøvet vores opskrift på ovnbagte kikærter, gulerødder, græskar med fetacreme, skulle I gøre det. I denne version har vi bare lavet bagte rødbeder til fetacremen.

Ingredienser:

  • 1 kg rødebeder
  • 2 kviste timian
  • 4 fed hvidløg, hele
  • 1/2 dl olivenolie
  • Salt og peber
  • Fetacreme
  • 300g perlebyg

How to:

  1. Skræl rødbederne og skær dem i ca. 1×2 cm stænger
  2. Vend de hele hvidløg, inkl. skal, og timian sammen med rødbederne og lidt olie og bag det i ovnen ved 150 grader i ca. 35 minutter til de er møre
  3. Når de er færdige, fjern timianstilkene. Kom salt og peber på rødbederne
  4. Kog perlebyg efter anvisningerne og kom salt og lidt olivenolie i når de er færdgkogte
  5. Server med fetacreme, koteletter og perlebyg


1 thought on “Bagte rødbeder med fetacreme”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *