Madglæde og madmod for de mindste

Angry pasta med rejer

4 prs (2 voksne+2 børn)

Tilberedningstid: ca. 40 min

Angry pasta med rejer

Ingredienser

  • 350 g pasta penne
  • 250g tigerrejer (rå på frost)
  • 2,5 dl fløde
  • 1 ds tomatkoncentrat
  • 1 bk cherry tomater, halverede
  • 1 løg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • Olivenolie
  • 1 tsk tørret chiliflager
  • 1 citron
  • Salt og peber
  • Revet parmasan eller pecorino

Instruktion

  1. Rengør rejerne for skaller og evt. tarme. Sauter løgene i rigelig olie på en pande. Kom derefter hvidløg og chili i og lad det stege et kort øjeblik. Så tilsættes tomatkoncentrat, lad det stege lidt også. Og så på med de friske tomater. Man kan evt. flå tomaterne først hvis man har lyst, men jeg gør det ikke. Lad dem stege med i nogle minutter og tilsæt så fløden. Lad det simre ved lad varme til saucen har en fået en lidt tyk konsistens. Smag til med sukker, salt, peber og citronsaft. Kom rejerne i og lad det simre indtil rejerne har skiftet farve til rød. Kog penne i rigeligt saltet vand. Vend den afdryppede pasta i sovsen og server med friskrevet parmasan eller pecorino.
https://smaamadoerer.dk/angry-pasta-med-rejer/



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *