Ærtesuppe med laks
Ærtesuppe med laks
Kategori
Opskrifter
Suppe
Personer
4
Tilberedningstid
10 minutter
Kogetid
25 minutter
Ingredienser
- 1 løg
- 2 hvidløg
- 3 små gulerødder
- 500 g ærter
- 2 kartofler (mellem størrelse)
- 1 l bouillon
- 1 dl fløde
- Rosmarin (efter smag)
- 2 laksebøffer
Instruktioner
- Løg og hvidløg sauteres i olie indtil de er gennemsigtige
- Kartofler, gulerødder skæres i mindre stykker og steges med i gryden
- Der tilsættes rosmarin
- Der hældes bouillon vand på og det koger i ca. 10 min
- Imens sættes laks i ovnen på 180-200 grader med lidt olie i ca. 14-15 min afhængig af størrelsen
- Ærter tilsættes og koges i 4-5 min
- Det hele blendes og der smages til med fløde, salt og peber
- Suppen serveres med stykker af den bagte laks og evt. ristet rugbrød
1 thought on “Ærtesuppe med laks”